0 comentarii

Am lansat editia a III a Avantaj la start

Luni, 18 octombrie am lansat a treia editie a DVD-ului Avantaj la start.

Am fost gazduiti de Scoala General Nr. 25 Timisoara, unde am intalnit un grup de tineri deosebit de receptivi si o echipa de dascali foarte interesati de materialele existente pe DVD.

Ne-am simtit bine vazand cat de bine a fost primit DVD-ul in primul rand de copii, dar si de profesori.

Anul acesta am oferit pe DVD, materiale de dezvoltare personala, educatie financiara, educatie sexuala, relatii interumane, interviuri cu oameni care au reusit in viata si nu in ultimul rand  un interviu realizat cu cativa consumatori de droguri care se afla in detentie – un interviu din care tinerii vor invata riscurile consumului si traficului de stupefiante.

Multumim partenerilor nostri:

Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog Timis

Organizatia Salvati copiii

Greenpeace Romania

Asociatia Romana de Cosmonautica si Aeronautica

E-Concept Group

Enkosoft srl

Administratia Nationala a Penitanciarelor

precum si sponsorului nostru, Tipografia GORDIAN, pentru realizarea copertilor DVD-ului.

Acest DVD nu s-ar fi putut realiza fara sprijinul fiecarui membru din echipa AS. Multumiri…

Razvan Stan

Valentin Bora

Alex Chimu

Sergiu Hriscu

Lia Stelea

Iulian Mailat

Claudia Diaconescu

precum si tuturor celor care au contribuit cu materiale, atat pentru DVD cat si pentru site-ul online.blog.avantajlastart.net

Multimim si echipei ziarului TIMPOLIS care a scris un articol despre noi, colegilor mei de la TVR Timisoara care au fost prezenti la lansare si ziarului Timisoara.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *