1 comentariu

Am inceput….

Da, am inceput, oficial, editia a IV a a proiectului Avantaj la start!

Ieri, la Liceul Silvic din Timisoara a avut loc lansarea oficiala a DVD-ului Avantaj la start” editia IV.

Multumim doamnei Directoare Mariana Eftimie si Doamnei profesoare Cecilia Strimbeanu pentru faptul ca ne-au sustinut si ne vor sustine in continuare in cadrul proiectului Avantaj la start.

A fost o lansare interesanta, am avut alaturi de noi tineri din clasele IX-XII, interesati de dezvoltarea personala si doritori sa fie cu un pas inaintea celorlalti.

Alaturi de mine la lansare au fost Razvan Stan, care a vorbit tinerilor “pe limba lor”, fiind unul dintre membrii tineri ai echipei noastre si Mirela Bojin, care a deschis tinerilor perspectiva unei vieti antreprenoriale in detrimentul unui angajament bugetar.

DVD-ul Avantaj la start este “pe piata” si se va distribui gratuit tuturor doritorilor prin intermediul inspectoratelor scolare, sau institutiilor de invatamant.

Cei care doresc sa intre rapid in posesia materialelor de pe DVD, vreo sase ore de filme de dezvoltare personale si materiale audio, video si text ce dezbat subiecte de interes pentru tineri, o vor putea face prin intermediul internetului. Veti primi detalii in curand de la colegii mei ­čÖé

Pana atunci va las sa urmariti cateva imagini de la lansare si va invit sa ne urmariti pentru ca sa aflati cand vor avea loc webinariile gratuite si intalnirile LIVE cu membrii echipei noastre.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

1 Comentariu

 1. nicolae

  Buna ziua.
  Cum se poate ajunge in posesia unui DVD
  cu 6 ore de educatie dezvoltare personala?
  Unde si cand vor mai avea loc prezentari?
  Pot participa si elevi de la alte licee ?

  cu respect
  [email protected]

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *