0 comentarii

Sarcina in adolescenta

Dragii mei, va oferim in acest site o multime de articole de dezvoltare personala, care speram sa va ajute, sa va faca mai informati si mult mai capabili in a lua o decizie buna.

Pana acum toate aceste articole au fost scrise, eu va voi oferi o alternativa. Va voi furniza spre audiere cateva dintre emisiunile mele radio, care abordeaza probleme ce va privesc.

Sunt sigura ca vreti sa auziti mai multe despre metodele contraceptive, sarcina in adolescenta, drogurile si influenta lor asupra voastra sau arta seductiei, cat si parerea mamelor despre adolescenti sau a profesorilor despre relatia cu voi.  Acestea nu sunt toate subiectele, veti asculta si emisiuni despre violenta in scoli, despre ce este, de fapt, dezvoltarea personala sau cum se vede viata de liceu prin ochii celor care o traiesc. Lista ramane deschisa!

Azi va voi oferi o inregistrare a emisiunii despre sarcina in adolescenta, despre implicatiile ei, riscurile unui avort, in general si la aceasta varsta in special. Despre reactia pe care ar trebui sa o aiba parintii si cei din jur in astfel de situatii, ce inseamna responsabilitatea partenerului si multe altele.

Spor la… ascultare!!


PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *