2 comentarii

No comment

Tripticul parinte – profesor – psiholog… la lucru in folosul elevilor 🙂

Sedinta:

trei

Profesorul nu se implica in viata elevului mai mult decat ii cere meseria sau i se impune de la minister. Face lucrurile pentru ca asa i s-a spus de la inspectorat ca trebuie, cu toate ca stie ca rezultatul intalnirii de lucru nu are nici o valoare si oricum de educatia copilului trebuie sa se ocupe parintele…

Parintele a picat in grup ca musca in lapte, ar vrea sa se implice, dar nu are timp ca nu il lasa seful sa plece de la lucru. Ce mai conteaza acum copilul, principalul este ca are un job si trebuie  sa il pastreze ca sa aduca bani in casa si oricum de aia da copilul la scoala, pentru ca profesorul sa il educe…

Psihologul vrea sa ii impace pe toti, sa fie totul clar si neinterpretabil. Vrea sa ii ajute pe toti, dar nimeni nu ii cere ajutorul. Incearca sa isi faca treaba, dar nimeni nu il baga in seama ca doar… nu sunt bolnavi de nervi .

Elevul… Cine? Aaaa, elevul, copilul… ce mai conteaza, oricum ei stiu perfect ce e bine pentru el!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Scoala

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *