0 comentarii

Despre problema increderii in tine; Pe care o ai

Increderea in tine iti lipseste pentru ca nu ai trait destule experiente, rele si bune.

Asadar, care ar fi primul pas ca sa incepi sa dobandesti incredere in tine?

….

….

Te-am lasat sa iti dai raspunsul singur. Experiente. De asta ai nevoie.

Acum, exista o chestie misto care are un nume nu la fel de misto. Se cheama curba de invatare.

Ce ai vrea tu defapt este sa eviti curba de invatare, dar in acelasi timp sa ai rezultatele dorite. Dupa cum deja ai vazut pe pielea ta nu este posibil sa stai cu mana in fund si universul sa iti faca cadouri.

Curba de invatare are urmatorii pasi:

1. Curaj si energie sa actionezi
2. Esec ( orice activitate sau abilitate noua incepi sa o dezvolti, esecul e parte fireasca din procesul de invatare)
3. Perseverenta ( nu te lasi doborat de esecuri. Modalitatea de a nu mai suferi esecuri niciodata este sa inveti ceva de fiecare data cand gafezi. Asa-i ca e fain gandul ca nu vei mai suferi esecuri niciodata? ?
4. Curaj inca o data si lectii invatate
5. Succes

Cam asta e pe scurt.

Mai ramane sa alegi domeniul in care vrei sa ai incredere in tine. Pentru ca nimeni nu poate avea incredere oarba in propria persoana in orice situatie. Daca ma pui sa pilotez un avion cu 200 de pasageri o sa mor de frica.

Dupa ce iti alegi domeniul, de exemplu, daca esti baiat,  succes cu femeile, sau sa devii sufletul petrecerii si sa invingi timiditatea sau orice vrei tu, iti iei un jurnal. Un caiet.

Apoi te apuci sa experimentezi in domeniul ala si iei notitze. Si la fiecare 10, 20, 30 de zile te uiti pe notite si cauti tipare. De exemplu sunt fete care sunt interesate de tine si tu nu faci nimic. Si asta se intampla in toate experientele tale.

E clar ca e nevoie sa inveti seductie. Pentru ca esti barbat si tu esti cel care actioneaza. Altfel chiar daca te abordeaza ea si te iubeste, tu fiind un pampalau, cand apare un barbat adevarat cu tupeu si care stie sa creeze atractie ea te paraseste in secunda 2 pentru ca are ” sentimente” mai puternice pentru celelalt tip. E mama natura la lucru.

Asadar nu-ti fa iluzia ca poti lua seductia cu jumatati de masura. Ai nevoie de o trezire dura la realitate.

Pe langa jurnal, mergi la librarie AZI si cumpara cartea ” Cei 6 stalpi ai increderii in sine de Nathaniel Branden” . Iti va deschide ochii, o carte de 5 stele din 5.

Si ca sa iti satisfac si nevoie de recompensa imediata ? citeste si articolul asta a lui Raul, mi se pare potrivit pentru tine acum: http://www.artaseductiei.ro/ce-te-motiveaz…ductie-lectia-1

Iti doresc o calatorie plina experiente si esecuri din care sa inveti sa fii puternic ca un spartan, nu slab… cum esti acum ?

Pera Novacovici

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *