0 comentarii

We are back!

Bine v-am gasit!

Dupa o vacanta binemeritata in care am avut timp sa muncim :), ne revedem, ne reauzim si ne reintalnim.

Anul acesta veti avea parte de articole noi, scrise de noi sau mai vechi colaboratori ai proiectului Avantaj la start, de un nou DVD cu o multime de materiale, video, audio, carti electronice, prezentari PowerPoint sau pdf-uri si nu in ultimul rand de webinariile gratuite din fiecare luni.

O noua surpriza… incepand cu editia 2011 a proiectului veti beneficia si de intalniri LIVE la care puteti participa gratuit si pe care le vom anunta din timp si pe site. In cadrul intalnirilor veti avea parte de prezentari interactive, cu traineri de dezvoltare personala care au decis sa ne fie alaturi in proiect.

Am inceput seria articolelor… asa ca stati pe aproape!

Aaaa si inca ceva… am inscris Editia 2010 a proiectului Avantaj la start la “Gala premiilor in educatie” a Fundatiei Dinu Patriciu, pentru “proiectul anului”. Daca vom fi printre finalisti… vom avea nevoie de suportul  si sustinerea voastra… Va vom da detalii in 17 octombrie, cand vom afla daca suntem sau nu printre cei 10 finalisti.

Va doresc un an, scolar sau nu, minunat si multe realizari!

Simona

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *