1 comentariu

Primul webinar AS 2010

A fost lansata cea de treia editie a DVD-ului Avantaj la start… acum incepe seria de webinarii GRATUITE!

Webinarul de deschidere va avea loc maine si va va dezvalui cateva din surprizele care va asteapta de-a lungul editie 2010 – 2011. Veti avea parte de dezoltare personala “pe paine” oferita de oameni de succes, cu multa experienta. Cine sunt ei? Cine sunt noii nostri parteneri?  Ce va oferim?…

Nu am sa va dezvalui mai multe… Va astept maine, 8 noiembrie de la ora 19.00, sa vedeti de ce e important pentru voi, sa fiti alaturi de proiectul Avantaj la start!

Pentru a va inscrie accesati link-ul de mai jos cu zece minute inainte de ora 19.00:

Vreau sa vin la webinar!

Succes si… nu va vom dezamagi!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *