0 comentarii

Ce va aduce Mosu’ anul asta….

M-am gandit sa va fac o urare de sarbatori, chiar cu ocazia Sfantului Nicolae. Nu voi astepta pana de Craciun, pentru ca vreau sa va bucurati de ea si… sa o purtati la voi in suflet.

Va Uram din suflet ca Mosu’ sa va aduca…

Ambitie
Voiosie
Altruism
Noroc
Tenacitate
Alinare
Jovialitate

Liniste
Alint

Succes
Tinerete vesnica
Atentie
Rabdare
Talente noi

Sa aveti un “Mos Nicolae” bogat si fericit!

Cu drag,

Simona si echipa Avantaj la start

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Bani

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *