1 comentariu

Webinar “Succesul. Pas cu Pas”

Pentru cei care nu au putut fi prezenti la webinarul “Succeul Pas cu pas”, sustinut de Adrian Popescu in cadrul webinariilor Avantaj la start si realizat prin parteneriatul cu Empower.ro… ofer acum inregistrarea acestui eveniment.

http://www.trilulilu.ro/avantajlastart/693f6809fc7d29

Vizionare placuta!

Webinar AS: Adrian Popescu-Succes Pas Cu Pas-15 11 2010

Vezi mai multe video din cultura

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

1 Comentariu

  1. Cristi

    Frumos, mi-a placut dar eu cred ca puteai sa-l faci mai scurt de 46 de min si poate era mai ascultat ca nu toata lumea are atata timp… ai zis la inceput ca o sa fi scurt si la obiect dar nu te-ai tinut de cuvant, si ai lalaito…

    Se putea mai bine..
    Nota: 6

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *