0 comentarii

Webinar AS: Mihail Musat despre schimbari si piedici

Luni, pe data de 13 decembrie, intre orele 19 si 20, are loc un nou webinar Avantaj la Start, in care Mihail Musat (initiator al comunitatii online LumeBuna.ro, initiator al evenimentului Free Hugs, al proiectului WhichWay.ro, autor al cartilor “Eu Cine Sunt?” si “Acum*”) va vorbi despre o tema de foarte mare impact din domeniul dezvoltarii personale: schimbarea si piedicile care apar in calea acesteia.
Intrebarea principala a acestei prezentari este : Ce ne opreste sa facem schimbarile de care avem nevoie in viata noastra?

Puteti afla detalii dand click aici.

In cadrul paginii de pe Facebook a evenimentului va puteti confirma participarea.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introduceti adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Dati mai departe vestea iar noi va vom fi profund recunoscatori. Plus ca puteti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *