0 comentarii

Webinar AS: Depaseste-ti obiectivele!

Maine seara, incepand cu ora 19, timp de o ora, va avea loc un nou webinar marca Avantaj la Start. Prezentatorul care ne va vorbi despre depasirea obiectivelor se numeste Sergiu Tamas, este trainer-consultant in dezvoltare organizationala, are o licenta si un masterat in educatie incluziva si este autor de articole in cadrul proiectului EMPOWER. Mai multe despre Sergiu puteti afla la adresa http://www.empower.ro/autori/sergiu-tamas/ .

Detalii despre webinar gasiti la adresa: http://proiectul.blog.avantajlastart.net/clubas/veziwebinar.php?id=29

Pentru a participa la webinar, accesati adresa platformei NTR Meeting cu minim 10 minute inainte de ora 19. In pagina incarcata introduceti un nume in formularul din dreapta si apasati butonul SIGN IN. In pagina nou incarcata apasati butonul JOIN CONFERENCE.

In cadrul paginii de pe Facebook a evenimentului va puteti confirma participarea.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introduceti adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Dati mai departe vestea iar noi va vom fi profund recunoscatori. Plus ca puteti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *