0 comentarii

Webinar AS: Bugetul familiei – provocare sau oportunitate?

Maine seara, intre orele 19 si 20, va avea loc un nou webinar marca Avantaj la Start. De aceasta data, tema webinarului este din domeniul educatiei financiare, atat de necesare unei vieti responsabile si lipsite de grija zilei de maine. Mirela Bojin ne va vorbi despre provocarile si oportunitatile pe care le presupune intocmirea unui buget al familiei.

Detalii despre desfasurarea evenimentului gasiti la adresa proiectul.blog.avantajlastart.net/clubas/veziwebinar.php?id=30 .

Pentru a participa la webinar, accesati adresa platformei NTR Meeting cu minim 10 minute inainte de ora 19. In pagina incarcata introduceti un nume in formularul din dreapta si apasati butonul SIGN IN. In pagina nou incarcata apasati butonul JOIN CONFERENCE.

In cadrul paginii de pe Facebook a evenimentului va puteti confirma participarea.

Pentru a fi la curent cu desfasurarea webinariilor Avantaj la Start, introduceti adresa de email in formularul de pe pagina webinariilor Avantaj la Start 2010.

P.S. Sharing is caring! Dati mai departe vestea iar noi va vom fi profund recunoscatori. Plus ca puteti oferi cuiva exact sansa de care are nevoie pentru a gasi raspunsuri esentiale in dezvoltarea personala.

Mirela Bojin este Director Economic al Asociatiei pentru Educatie Complementara si scrie articole pe tema educatiei financiare pe blogul Online AS. Mai multe despre Mirela puteti citi pe blogul ei.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *