0 comentarii

Trei adolescente

Dragii mei, stim cu toti ca adolescenta este grea, dar si frumoasa, depinde care parte vrei sa o vezi. Ca sa imi aduc aminte cum vedeam adolescenta la 16-17 ani, am invitat in studioul emisiunii mele, Colivia cu canari, trei adolescente care si-au exprimt parerile liber si fara constrangeri.

Cum se vad relatiile cu parintii, pedepsele, iubirea, cariera si multe altele la 16 ani? Ascultati-le si dati-le sau nu, dreptate!

Si pentru ca in emisiune au fost doar fete… promit sa fac, in sezonul viitor o emisiune dedicata baietilor. Sa vedem daca problemele sunt altele, sau nu.

Spor la ascultare!


PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *