0 comentarii

Organizezi sau agonizezi?

„Nu conteaza cat de asiduu lucrezi; conteaza cat de inteligent lucrezi” John C. Maxwell

Un om a auzit ca daca va munci din greu se va imbogati. Munca cea mai grea pe care o cunostea era sapatul gropilor, asa ca s-a apucat sa sape gropi adanci in curte. Si ce crezi ca s-a intampla? S-a imbogatit?
Ei bine, nu s-a imbogatit si culmea: s-a ales si cu o durere mare de spate!
Cu ce a gresit acest om? Si poate cel mai important: ce lectie a invatat?
A muncit din greu, e adevarat, dar nu s-a gandit sa-si stabileasca prioritatile.
Abordarea prioritatilor:
Foarte important / foarte urgent: acestea sunt sarcinile pe care le ataci in primul rand
Foarte important / mai putin urgent: pentru acestea stabileste termene de predare si introdu-le in rutina zilnica
Mai putin important / foarte urgent: rezolva-le urgent fara implicare personala intensa si daca este posibil, deleaga-le!
Mai putin important/ mai putin urgent: astea sunt sarcinile consumatoare de timp pe care le poti aduna si rezolva in segmente de jum de ora pe saptamana, deleaga-le sau nu le face deloc, functie de situatie.
Mai jos ai un model de agenda zilnica care iti poate folosi in activitatile tale:
Acum ca stii cum sa-ti prioritizezi activitatile si ai si instrumentele necesare iti doresc mult succes in orice alegi sa faci!
Iti multumesc pentru ca te-ai oprit din drumul tau si ai citit aceste randuri prin care poti incepe sa schimbi ceva ACUM…  si daca vrei sa imparti fericire, iubire si acceptare da un share sau like si aminteste-ti sa te inscrii la newsleterul saptamanal care sa te tina la current cu toate gandurile bune…
Loredana Latis
Antrenorul tau pentru succes


PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Motivatie

Despre autor

Scris de

Sunt o persoana deschisa si iubesc oamenii, optimista si plina de incredere ca fiecare dintre noi are deja resursele interioare pentru a-si atinge visul. Telul meu in viata este sa facilitez calea oamenilor spre motivare, dezvoltare, descoperirea unicitatii si genialitatii lor, succes si fericire pentru a-si trai viata in impliniri, realizari si bucurii din iubirea de sine si de celalalt. Misiunea mea este sa ofer cat mai multor oameni instrumentele necesare transformarii vietii lor intr-una fericita, implinita si plina de succes. http://loredanalatis.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *