0 comentarii

Noi recorduri la webinariile AS

Platforma NTR Meeting, pe care se desfasoara webinariile Avantaj la Start, are o functie prin care, dupa fiecare eveniment, trimite un raport legat de conectarea utilizatorilor.
La ultimul webinar, sustinut de Tania Tita, pe tema factorilor esentiali in dobandirea succesului personal si profesional, am avut:

  • 67 de incercari de conectare distincte – numarul maxim de persoane care au dorit sa participe la eveniment. Dintre acestia, o parte dintre ei nu au putut participa datorita conexiunii slabe la Internet sau datorita altor factori asemanatori;
  • 57 de persoane care au reusit sa se conecteze – numarul de persoane care au participat macar partial la webinar, conectandu-se in diverse momente ale evenimentului;
  • un maxim de 43 de persoane conectate simultan;
  • o medie de 37 de persoane conectate simultan;

Cifre care dovedesc in mod clar interesul pentru aceste evenimente, pentru dezvoltarea personala, pentru implicarea in acest tip de activitate. Ne bucuram, va multumim si va asteptam sa participati si la urmatoarele webinarii, pentru ca mai avem multe sa va impartasim.

Aveti posibilitatea de a va inscrie pentru primirea prin e-mail a notificarilor si reminderelor despre viitoarele webinarii. Formularul de inscriere se gaseste pe pagina dedicata webinariilor AS 2010. In aceast pagina gasiti, de asemenea, lista evenimentelor incheiate si a celor programate.

Alte modalitati prin care puteti fi la curent cu evenimentele si cu evolutia proiectului: abonarea la pagina de fani de pe Facebook, abonarea la fluxul de tweet-uri de pe Twitter.

Daca doresti sa tii legatura cu noi si prin intermediul altor canale de comunicare, orice sugestie este binevenita ­čÖé

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *