0 comentarii

Mama!

Nu trebuie sa existe o zi anume in care sa ne amintim de mama. Mama exista in fiecare zi, mama ne iubeste in fiecare zi, mama ne vrea binele in fiecare zi si de aceea ne cearta si ne pune la punct… in sufletul ei orice varsta am avea, vom ramane pe veci “copiii ei”.

O iubesc pe mama mea si sunt sigura ca si voi va iubiti mamele 365 de zile pe an, chiar daca in unele dintre aceste zile va vine sa plangeti de suparare pentru ca “mama este cauza tuturor supararilor voastre”.

Mama isi asuma aceasta vina, isi ia aceasta responsabilitate, nu se supara iar a doua zi  ne iubeste a fel de mult ca in prima zi a vietii noastre.

O floare pentru toate mamele din lume!

O floare pentru mama!

“Inima mamei este un imens abis in adancul caruia vom gasi intotdeauna iertarea”.

Honore de Balzac

“Mama este un nesfrasit cantec de confort, fericire si bucurie in inima mea. Chiar daca uit din cand in cand cuvintele, nu uit niciodata melodia”.

Graycie Harmon

” Cel mai frumos lucru pe care un tata il poate face pentru copilul lui este sa-i iubeasca si sa-i respecte mama”.

autor necunoscut

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *