2 comentarii

E vacanta….

Da, este vacanta si ne bucuram cu toti de asta.  Noi, cei care va oferim articole pe  blogul Avantaj la start online, vom lua  o scurta pauza de la scris si ne vom bucura din plin de zapada, familie, prieteni si sarbatori.

Ne vom relua activitatea dupa data de 5 ianuarie, cand va vom oferi noi motive de gandire, noi subiecte de abordat si webinarii gratuite de dezvoltare personala.

Pana atunci va vom aduce in suflet o urare scrisa special pentru voi, pe care o veti primi in data de 31 decembrie si care speram sa va puna un zambet pe buze in prag de an nou!

Craciun fericit!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *