0 comentarii

Despre adolescenta…

Azi nu am sa va tin pre mult la discutii.

Vreau doar sa va spun ca sunt tot mai impresionata de faptul ca pot vedea in tinerii de azi oameni cu potential enorm, oameni destepti si dornici de comunicare… asta este partea buna! Partea mai putin buna este aceea ca nu prea au cu cine sa comunice.

Adultii de astazi , o parte dintre ei, nu sunt pregatiti pentru astfel de discutii si e mare pacat… Tinerii au nevoie de modele, de sustinere, de indrumare creativa.

Haideti sa schimbam ceva. Haideti sa facem primul pas!

Va invit sa urmariti 3 materiale video destinate adolescentilor , dar si parintilor. Am pregatit un mini curs gratuit pentru voi, dati un click pe link-ul de mai jos:

http://accescursvideo.wordpress.com/

Succes!

 

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *