0 comentarii

Avantaj la Start 2009

Saptamana trecuta, vineri, am lansat DVD-ul Avantaj la start 2009.

Eram  curioasa, nerabdatoare si un pic emotionata, dar trebuia sa iasa totul perfect. Am primit feed back pozitiv de la sustinatorii nostri de anul trecut, dar voiam sa vad exact reactia celor carora le este dedicat DVD-ul.

Plecam la drum cu materiale bune, cu mult suflet pus in realizarea proiectului, dar… nu avem nici unul dintre noi 16 ani, ca sa stim exact ce le place tinerilor!

Nu puteam sa nu imi pun intrebari. Oare e destul de dinamic pentru ei? Oare vor avea rabdare? Oare li se va parea interesant?

lansare-as-2009

Nu are rost sa va spun cum a decurs prezentarea, pentru asta a scris Luca un articol pe blog-ul proiectului. Va spun doar ca… au fost suparati rau cand s-a intrerupt filmuletul de prezentare ( motive tehnice ­čÖü ), nu acceptau nici un fel de intrerupere in timpul vizionarii, era o liniste perfecta in clasa pe parcursul filmuletelor, au fost deosebit de comunicativi, iar la sfarsit am primit aplauze neregizate! Trebuie sa mentionez ca era o clasa cu tineri de 14-15 ani, fara rezerve in a-si exprima parerile si criticile, tineri educati in sisteme alternative de invatamant, fara frica in exprimarea propriilor opinii. Asa ca, daca nu le placea… o spuneau fara rezerve.

Sper din tot sufletul, la fel de receptivi sa fie si dascalii care vor primi DVD-uri si sa le prezinte la orele de dirigentie! Sa fie capabili sa le dea tinerilor lor elevi un Avantaj la start!

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start

Despre autor

Scris de

Foarte activa in domeniu sprijinirii adolescentilor, Simona are o emisiune bisaptamanala la WestCityRadio din Timisoara, cu si despre adolescenti (Colivia cu canari), realizeaza rubrica "La punct fix", din cadrul matinalului Regional Cafe, transmis vinerea pe TVR3 si un blog dedicat adolescentilor. Face prezentari in scolile si liceele timisorene, pe teme cum ar fi internetul si pedofilia sau sarcina nedorita. De asemenea sustine o serie de seminarii dedicate parintilor, profesorilor si adolescentilor, seminarii care au ca obiectiv imbunatatirea relatiei adolescent-parinte-profesor. Simona este autoarea dvd-ului pentru parinti " Parinte inteligent sau dresor eficient?", iar pentru copii si tineri, organizeaza Taberele de camaraderie de la Arsenal Park. Activeaza in cadrul proiectului AVANTAJ LA START ca reprezentant in legatura cu partenerii si cu presa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *