0 comentarii

5 pasi pentru a gasi inspiratia

In cautare de idei noi? Este bine sa iti reimprospatezi mintea, astfel incat sa se goleasca locul pentru a primi ceva imbietor. Ceva care pana acum nu a mai trecut prin creierasul tau si de care sa te bucuri ca l-ai descoperit. Satisfactia de a avea parte de noi idei pentru proiectul tau sau pentru a pune in practica un vis este mare.

Concentreaza-te pe ceea ce isi doresti

Focuseaza-te pe dorinta ta, stabileste ceea ce ai vrea in momentul respectiv, ce crezi ca lipseste si doresti sau ceea ce ti-ar placea sa se intample. Stabileste cam ce intentie ai: sa dezvolti un proiect, sa descoperi care sunt pasii urmatori, sa ajungi undeva, sa cunosti pe cineva care sa te sprijine, sa atragi informatiile sau oamenii potriviti, orice, orice te inspira.

Propune-ti un timp

Pleaca si fa activitatile pe care le ai de facut, dar ia cu tine si intentia sau dorinta pe care o ai in vedere. Din cand in cand adu-ti aminte de ea si vezi daca au inceput sa apara alte idei decat cele ce au fost pana atunci.

Ideal este sa iti propui un termen pana la care sa realizezi ceea ce iti doresti, pentru ca mintea ta subconstienta sa preia comanda de solutionare si sa o returneze in timpul pe care l-ai stabilit. Altfel, ea habar nu are in cat timp este solicitata sa raspunda. Antrenandu-se la astfel de solicitari, ea va raspunde din ce in ce mai promt.

Incepe sa vizezi pe bine

Pentru aceasta este necesar un spatiu de relaxare: cada de baie, parcul verde, patul imbietor, meditatia, plimbarea sub cerul azuriu sau in masina pe drumuri de munte sau urbane.

Este necesar ca mintea sa fie relaxata, odihnita, recreata, dispusa sa investigheze in subconstientul plin de resurse, lipsita de griji si stres despre cum ar putea sa gaseasca solutia potrivita. Cand mintea este lasata in pace si nu este impactata de emotii negative, ea poate sa creeze si sa dezvolte constructiv lucruri care inainte nu erau vizibile. Cand te astepti mai putin pot aparea acele idei pe care ti le doreai si la care nici macar nu aveai cum sa te astepti.

Bucura-te ca inspiratia ta a venit si foloseste energia creatoare si placerea de a fi inspirat si pe calea cea buna.

Verifica si rafineaza ideile aparute

Acum ideile sunt pe tava, daca ai dubii despre valabilitatea lor, incepe sa discuti cu oamenii despre acestea. Vor fi unii care le vor contesta, altii care le vor credita. Asculta-i pe toti si vorbeste despre ele. In final, cel care trebuie sa fie impacat si multumit cu ceea ce va face in continuare esti tu.

Implementeaza-le

Vei vedea care vor fi rezultatele ideilor tale doar daca le pui in practica. Dupa ce ai implementat o idee vei avea loc si spatiu pentru a primi altele noi. Procesul de a crea si te a bucura de actul creator continua.

Multa inspiratie!

Cu drag,

Irina Aiacoboae

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Avantaj la start, Motivatie

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *