0 comentarii

Ce inseamna cand o fata iti spune :” sa fim DOAR prieteni”

Atunci cand un baiat este foarte atras de o fata si fata nu simte altceva decat un sentiment de „prietenie” inseamna ca ei pot sa stea la povesti, sa iasa cu prieteni comuni, sa faca tot ce fac prietenii, dar cand vine vorba de atingeri, sarut sau relatie apare brusc un semn mare din neoane colorate pe care scrie „ INTERZIS”.

Noi suntem doar prieteni si nu vrem sa stricam prietenia.

Cateva din efectele negative asupra baiatului sunt:

–    NU poate fi un prieten adevarat cu fata respectiva pentru ca in secret vrea mai mult
–    NU evolueaza avand experiente cu alte femei pentru ca el este „indragostit”. Ceea ce el nu stie e ca e doar atras sexual si ca e un efect psihologic firesc sa vrei mai tare ce nu poti avea.
–    NU isi investese energia, emotiile, eforturile in directia potrivita. Daca atarna dupa una care NU IL PLACE, le pierde pe toate celalalte care probabil l-ar place.
–    NU poate privi situatia la rece si obiectiv.
–    NU invata lectii avand experiente diverse cu alte femei si in loc sa EVOLUEZE prin esecuri, lectii invatate, succese,  INVOLUEAZA, ramanand in acelasi cerc vicios, avand un orizont ingust traind depresii pentru sentimentele ce nu ii sunt intoarse.

Daca esti in aceasta situatie, schimbarea in primul rand trebuie sa se produca in tine. Mama natura vrea ca cele mai bune gene sa fie transmise mai departe si specia sa evolueze.

Daca vrei sa obtii mai mult decat prietenie de la o fata, trebuie sa arati ca ai acele gene bune.

Vestea buna, toti avem potential pentru a fi excelenti parteneri in relatii.

Vestea proasta, din cauza educatiei idioate pe care un baiat o primeste in privinta femeilor, multi risca sa ajunga pensionari care habar nu au ce e aia atractia sexuala si cum pot sa creeze aceasta super emotie intr- o femeie.

Multi întreaba: „Odata ce o fata mi-a spus ca e mai bine sa fim DOAR prieteni si au trecut 3 luni de când ne vedem, cum pot ACUM sa creez atractie?” Asta e ca si când ajungi în ring cu Myke Tyson si te uiti în jur si întrebi: „Acum ce ar trebui sa fac?”

Trebuia sa te antrenezi înainte…!! Acum, daca esti în situatia asta, fa bine si antreneaza-te sa nu mai ajungi alta data în aceeasi situatie cu alte femei, adica învata legile atractiei: ce face o fata sa fie atrasa de un barbat, ce fel de barbat e acela, etc.
Daca nu poti avea o relatie cu o femeie pentru ca a trecut prea mult timp de când va stiti si nu ai stiut cum sa treci de la o etapa la alta, nu vei sti ce sa faci nici în celelalte cazuri. Totul va fi întâmplare si noroc…

Regula numarul 1: Nu mai încerca sa schimbi alti oameni. Atractia sexuala este o emotie, iar logica este inamicul când vine vorba de creat atractie sexuala. SCHIMBA-TE TU si se va schimba totul în jurul tau. Devin-o omul pe care femeile îl iubesc si cu care vor sa aiba relatie, nu încerca sa schimbi femeile din jur, si felul în care se poarta lumea cu tine în timp ce tu ramâi la fel.

Regula numarul 2:  Nu plati pentru ele, nu le face favoruri, nu face nimic din ceea ce fac prietenii. NU o ajuta cu nimic! Suna mai dur, si mie îmi place sa fiu de ajutor si domn, dar, când ma intereseazao fata, cu care vreau sa fiu “ mai mult decat un simplu prieten”, nu sunt prietenul ei. Putem deveni prieteni DUPA ce avem o relatie, nu inainte.

Nu îi sunt dator cu nimic, si am prietenii mei cu care pot socializa. Si nu am de gând sa fac acte de caritate pentru femei pe care le stiu de o zi sau o luna. Platitul si ajutatul merg atunci când exista respect reciproc într-o relatie, dupa ce exista încredere. În jocul atractiei nu exista nici respect si nici încredere. Exista doar o emotie foarte puternica numita ATRACTIA SEXUALA, si la asta nu ajungi cu slugarnicii, manipulari sau cuceriri.

Regula numarul 3: Un alt secret sa nu intri în problema asta este sa atingi o femeie cât mai repede, sa o faci sa se simta confortabil cu atingerea ta. Daca te respinge sau nu te vrea, e ok. Dar trebuie sa initiezi contactul fizic cât mai repede posibil. Nu ca disperatul, nu sa o iei în brate pe o necunoscuta pe strada ca sa se sperie de tine (desi asta poate functiona uneori) ?.

Sa o atingi în mod natural, sa vorbesti cu ea, sa pui mâna pe ea. Daca nu o atingi o luna si apoi pui mâna pe ea, o sa faca ochii cât cepele si o sa te întrebe „Ce faci?“ cu atâta raceala, încât o sa îti pierzi tot cheful. Cum sa o saruti atunci, daca nici atingerea ta nu o suporta? ?

“Atingerea face diferenta între a avea o relatie  sau nu cu o femeie.”

Atingerea are ca scop sa arate ca esti o fiinta sexuala si ca esti constient de sexualitatea si corpul tau. Sa atingi o femeie usor si fara sa fii amenintator, pe mâini, pe umeri, pe spate, o obliga practic sa te priveasca altfel decât ca pe un viitor „bun prieten”.

Si nu uita ca femeile asteapta ca barbatii sa conduca, sa fie lideri si sa ia initiative. Daca astepti sa înceapa ea prima sa te atinga, ADIO relatie. De asta asa-zisii gentlemani ramân de multe ori cu buzele umflate. Sunt atât de de treaba si de programati social, încât îsi imagineaza ca daca ating o femeie o vor speria. Daca o atingi ca un obsedat care nu a mai vazut o femeie de 10 ani, probabil o vei speria.
Dar aici e vorba de atingeri normale. Sa intri în spatiul ei intim cu tupeu. Daca nu îi face placere, îti va spune.
De asemenea, o femeie s-ar putea sa nu se simta confortabil la atingeri în public, însa s-ar putea sa îsi dea drumul în intimidate.
Atingerea e ca o magie. Ceea ce va face atingerea e ca aproape sigur nu vei intra în categoria „sa fim doar prieteni”; femeia te va simti ca pe o fiinta activa sexual si, fie ca va fi atrasa, fie ca nu, nu te va considera doar prieten, ceea ce îti usureaza mult treaba.

Ca si concluzie, pentru ca mamele si bunicile ii invata pe baieti sa fie barbati, multe din lucrurile importante, cum ar fi cum sa creezi o puternica atractie sexuala intr-o femeie, raman necunoscute si multi baieti si barbati raman in zona “ prieteniei” cu femeile de care sunt atrasi.

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *