0 comentarii

Ocna Sibiului – Lumina vine din interior

Lista articolelor din seria: O calatorie interioara

  1. Ocna Sibiului – Lumina vine din interior
  2. Jurnal de calatorie – 3 in 2 zile la Bruxelles

Cateva zile petrecute la Ocna Sibiului in decembrie. O zona din centrul tarii unde se pare ca e mult mai multa curatenie sufleteasca sau, poate, e doar o zona unde pentru un calator din alta parte a tarii, necunoscutul il apropie de el insusi.

La hotelul la care am stat era o piscina de care m-am indragostit din prima clipa, mereu cautand apa care sa ma vindece. Dat fiind faptul ca imi incep sederea cu o criza de spate, urmez singura regula care mi-a ramas in minte din instructajul in caz de avarie realizat la decolarea unui avion. Inainte de a ajuta pe altcineva puneti tie masca de oxigen, asa ca fac orice sa imi petrec ceva timp in bazin si sa imi indrept coloana ca sa pot sa fiu de folos si altor persoane ulterior.

In una din zile, dupa ceata, ploaie marunta, iese in sfarsit soarele si prin geamurile de sticla care inconjoara bazinul il vad stralucind de undeva de unde nu ma asteptam vreodata sa vad vreodata ca vine lumina: de pe fundul bazinului. Pentru cei care au avut vreodata un moment in care sa simta ca se sufoca, poate din cauza ca se afla intr-o apa, ceea ce ii ghideaza spre suprafata este lumina care o vad deasupra. De data aceasta vazusem lumina de pe fundul bazinului, e drept fiind o distanta mica pana acolo.

Multa vreme cautam in exterior ceea ce ne dorim, cand de fapt ceea ce cu adevarat ne implineste, satisface si ne bucura se afla in interior, exprimat atat de imaterial in lucruri marunte si atat, atat importante, pe care sufletul si le doreste si le cauta.

Pentru ca sufletul nu stie cum sa ajunga la starea de echilibru atat de necesara lui, la pacea mintii dupa care tanjeste, pornim pas cu pas orientandu-ne dupa o lumina pe care o vedem in exterior, ca apoi, incet, agale, sigur, ajungem la a ne vedea propria lumina interioara.

In relatiile de coaching pe care le am, ca si in viata de zi cu zi, imi place sa spun ca rolul meu este sa pun reflectoarele pe oameni, sa isi descopere ei insisi acea lumina care ii face sa straluceasca, sa isi gaseasca, regaseasca, sa isi pastreze echilibrul interior, motivatia care ii impinge spre lucruri incredibil de frumoase, umane, aproape divine.

Darul pe care il am este ascultarea atenta a fiecarui om, abilitate in care am m-am antrenat in ultimii 3 ani. E singurul „sport” pe care il practic constant si in care ma numesc antrenor. Antrenor de oameni in viata lor de zi cu zi, in care rolul meu este sa ii conectez pe fiecare in parte cu ei insisi, cu valorile si visele lor.

Daca tot ai un vis, macar sa fie unul maret, nu?

Cu drag,

Irina Aiacoboae

PENTRU TINE
...avem GRATUIT doua carti in format electronic care iti arata cum sa nu mai suferi din iubire si cum sa faci bani inca din adolescenta!

Aboneaza-te si vei primi articolele prin email!

Intra in grupul celor care ne citesc zilnic!
In categoria: Bani

Despre autor

Scris de

Irina este life-coach, antreneaza oamenii care isi doresc sa construiasca relatii frumoase, cu ei insisi si cu cei din jur, care au vise, obiective, dorinte si care doresc sa le implineasca, care vor isi descopere potentialul lor infinit in a-si crea o viata extraordinara si a explora cine sunt zi dupa zi. Irina si-a inceput dezvoltarea personala acum 5 ani de zile prin a practica Reiki, apoi a urmat cursurile Landmark Education, Ho’ponopono, EFT si life-coaching cu Noble Manhattan. http://irinaaiacoboae.wordpress.com/

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *